Stichting Adviescentrum Metaal 25 jaar

01-04-2019

Stichting Adviescentrum Metaal is al 25 jaar hét loket voor kennis, advies en onderzoek in de metaalsector. De stichting werkt voor bedrijven, brancheorganisaties en overheden en geeft advies over meerdere expertises: van arbo en veiligheid tot duurzaamheid en van energie tot milieu. Dit jaar viert de stichting met al haar deelnemers en betrokkenen dit mooie jubileum. 

Netwerk in de metaalsector 

De stichting werkt met een deskundig team van adviseurs en specialisten voor haar circa 120 deelnemers, allen metaalondernemers. Zij werkt aan bedrijfsadvisering, brancheonderzoeken en kennisontwikkeling. Met deze deelnemers en haar andere opdrachtgevers heeft de stichting een waardevol netwerk in de metaalsector in Nederland. Nieuwe thema's op het gebied van beleid en techniek worden vertaald naar concrete projecten voor de branche. Dit draagt bovendien bij aan de continue kennisontwikkeling in de metaalsector.

Al 25 jaar in het hart van de metaalsector

De stichting is al 25 jaar bezig met duurzaam ondernemen. De focus hierbij ligt op de inhoud en de commerciële meerwaarde van metaalbedrijven. De adviseurs hebben veel technisch inhoudelijke expertise en kennen de processen en de innovaties van de metaalsector goed: zij weten wat er leeft binnen de sector. Door deze opgebouwde kennis en expertise loopt de stichting voorop en praat mee over de introductie van nieuwe wetten. Ook draagt de stichting bij aan het ontwikkelen van de nieuwe Omgevingswet.

Non-profit organisatie 

Sinds december 1993 is de stichting actief als non-profit organisatie, dus zonder enige commerciële doelstelling. De stichting laat al haar activiteiten uitvoeren door LBP|SIGHT. Deze zorgvuldig uitgewerkte relatie zorgt voor continuïteit, kwaliteit en integriteit. Zo kan de stichting zich volledig richten op de bedrijfsadvisering, brancheonderzoeken en kennisontwikkeling voor alle aangesloten metaalondernemers in Nederland.

Vier met ons mee, volg onze jubileumactiviteiten

De stichting geeft dit jaar twee jubileumnieuwsbrieven uit. Daarnaast besteden ze extra aandacht aan 25 jaar milieuwetgeving, van Hinderwet via Wet milieubeheer en de nieuwe Omgevingswet. Ook organiseren ze in het najaar presentaties voor deelnemers om het 25-jarig jubileum van Stichting Adviescentrum Metaal te vieren. Meer informatie over alle jubileumactiviteiten vindt u op www.metaaladvies.nl en op LinkedIn en Twitter.

Advies nodig?

Ook gebruik maken van het advies en de expertises van de Stichting Adviescentrum Metaal? Word lid!

Enkele voordelen van het lidmaatschap:

  • advies van deskundige adviseurs
  • interessante workshops en thema-avonden
  • begeleiding
Contact
Bezoekadres:
Kelvinbaan 40
3439 MT Nieuwegein

Postadres:
Postbus 1461
3430 BL Nieuwegein

030-6930055
info@metaaladvies.nl