Workshop MIDAS - onze applicatie voor compliance - donderdag 19 september 2019

08-10-2022

Aantoonbaar voldoen aan wetten en regels en grip krijgen op processen en doelstellingen: dat kan met onze vernieuwde applicatie MIDAS. In een workshop op donderdagmiddag 19 september leggen wij graag uit waarom MIDAS al voor veel bedrijven een onmisbaar programma is.

Bent u (Q)HSE officer, KAM-coördinator, gebouwbeheerder, facility manager, kwaliteitsmanager of energiecoördinator? U bent van harte uitgenodigd voor deze workshop.

Lees verder

Workshop MIDAS - onze applicatie voor compliance - donderdag 19 september 2019

GRATIS WORKSHOP

In de gratis workshop op donderdag 19 september 2019 vertellen onze adviseurs Thijs van Rossum en Jeannette Levels  over de mogelijkheden die de vernieuwde applicatie biedt. Ook kunt u zelf aan de slag met MIDAS om te ervaren hoe het werkt.

PROGRAMMA 19 SEPTEMBER

15.30 - 16.00 | Inloop met koffie en thee

16.00 - 16.15 | Welkom en introductie 

16.15 - 16.45 | Algemene toelichting functionaliteiten MIDAS
Jeannette Levels vertelt over de vernieuwde MIDAS-applicatie. We vergelijken kort de oude functionaliteiten met de nieuwe invulling van MIDAS. Ook bespreken we enkele technische aspecten, zoals de beveiliging, uptime en opslagmogelijkheden.

16.45 - 17.45 | Demonstratie MIDAS: de meerwaarde voor de gebruiker
Thijs van Rossum geeft in een demonstratie de functionaliteiten van MIDAS weer. Hij laat zien hoe iedere gebruiker (KAM-verantwoordelijke en TD-er) handig gebruik kan maken van het programma en wat de toegevoegde waarde is van de app.

17.45 - 18.15 | Soep met broodjes

18.15 - 19.30 | Zelf aan de slag met MIDAS
Jeannette en Thijs laten de standaardmogelijkheden van MIDAS zien en leggen uit welke mogelijkheden er verder zijn. U kunt zelf inloggen in het systeem en het gemak van MIDAS ervaren.

AANMELDEN EN PRAKTISCHE INFORMATIE 

Aanmelden 

Heeft u interesse? Stuur daarvoor een e-mail naar midas@lbpsight.nl en zet in de onderwerp-regel ‘workshop MIDAS’. Deelname aan de workshop is gratis.

Locatie 

Kelvinbaan 40
3439 MT Nieuwegein
4e verdieping
Er is voldoende parkeergelegenheid bij ons kantoorgebouw.

Datum en tijd 

Donderdag 19 september 2019, van 15.30 tot 19.30 uur

Meenemen

Neem zelf een laptop mee naar de workshop.

ORGANISATIE WORKSHOP

De workshop wordt georganiseerd in samenwerking met LBP|SIGHT. De relatie tussen de Stichting Adviescentrum Metaal als opdrachtgever en LBP|SIGHT als opdrachtnemer is een hechte en langdurige. Deze zorgvuldig uitgewerkte relatie waarborgt continuïteit, kwaliteit en integriteit en vrijwaart de stichting volledig van financiële risico's. En dat is een prettig gegeven, voor de stichting en voor haar deelnemers.

Wilt u meer weten over wat MIDAS voor uw organisatie kan betekenen? Bekijk dan de themawebsite over MIDAS.