Workshop Track – Elektrische en Elektronische apparaten

13-04-2018

26 mei start een nieuwe CIRCO (circular business design) track. Jeannette Levels is één van de trainers. Wil je weten hoe je als bedrijf meer waarde kunt halen uit de hele levenscyclus van elektrische en elektronische apparatuur? En welke financiële, sociale en ecologische voordelen met een circulaire aanpak te behalen zijn? Schrijf je dan nu in!

Tijdens de workshops zit je samen met andere bedrijven rondom elektrische en elektronische apparaten bij elkaar om geïnspireerd door elkaar een eigen circulaire propositie uit te werken. Juist in deze sectoren is veel winst te halen, zowel ecologisch (schaarse grondstoffen & milieudruk) als economisch (leveringszekerheidsrisico's & waardebehoud).

Welke actoren en activiteiten zijn van belang om deze waardebenutting beter te gaan organiseren? En wat betekent dit voor het huidige ontwerpproces? Door het systematisch én creatief stellen en beantwoorden van dergelijke vragen, kom je erachter wat de beste circulaire waardepropositie is voor jouw product en onderneming.

De Circular Business Design Track bestaat uit drie ééndaagse workshops die plaatsvinden binnen een periode van twee maanden. Je maakt kennis met de mogelijkheden van circulair ondernemen en ontwerpen, verkent kansen daarvan voor je eigen business, en zet concrete eerste stappen in de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en businessmodellen.

Praktische informatie en aanmelden

Alle informatie over deze workshop en de aanmeldlink vind je op de site van circo.nl.