Deelnemer worden

We bieden een breed dienstenpakket aan. Hiermee ondersteunen we de deelnemers en de metaalsector met concrete informatie die aansluit bij de huidige markt.

Kies hier uw pakket dat het best bij u past, en word nu deelnemer.


De prijzen in dit overzicht zijn exclusief btw.

Instappakket € 0 / jaar

Een basispakket voor onder andere nieuwe deelnemers die willen kennismaken met de stichting.

U krijgt met dit pakket:

 • Actuele informatie: via website, Twitter, LinkedIn
 • Kennis delen: u wordt betrokken bij en geïnformeerd over branche brede projecten
 • Deelnemerscertificaat: deze laat zien dat u deelnemer bent van een branchegericht netwerk waarbij u kiest voor een duurzame bedrijfsvoering
 • Netwerkbijeenkomsten: we organiseren regelmatig relatie- en netwerkbijeenkomsten voor alle deelnemers en relaties

Het is ook mogelijk om een los adviesbezoek in te plannen bij het instappakket. Aan dit bezoek zijn kosten verbonden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kennispakket € 350 / jaar

Een pakket waarbij u kosteloos contact kunt opnemen en regelmatig geïnformeerd wordt over actuele onderwerpen in de sector.

U krijgt met dit pakket:

 • Bovenstaande diensten
 • Helpdesk: neem kosteloos contact met ons op om uw vraag te stellen aan een van onze adviseurs
 • Nieuwsbrief: deelnemers ontvangen een digitale nieuwsbrief met informatie over actuele ontwikkelingen en onderwerpen in de metaalsector
 • Korting op advies en ondersteuning: u krijgt 10% korting op de uurtarieven van onze specialistische adviseurs die uw bedrijf op een groot aantal kennisgebieden ondersteunen
 • MIDAS-korting: deelnemers krijgen € 50,- korting op de MIDAS-licentie en toegang tot een maatwerk SAM MIDAS-omgeving

Het is ook mogelijk om een los adviesbezoek in te plannen bij het kennispakket. Aan dit bezoek zijn kosten verbonden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Adviespakket € 1.395 / jaar

Een interessant pakket waarbij deelnemers adviesgesprekken krijgen van een van onze specialistische adviseurs. We houden de vinger aan de pols en we denken mee met uw onderneming.

U krijgt met dit pakket:

 • Bovenstaande diensten
 • Subsidieservice: onze adviseurs toetsen graag uw plannen en investeringen op subsidiemogelijkheden
 • Adviesbezoek aan uw bedrijf: door een ervaren adviseur gericht op  brede ontwikkelingen in de metaalsector, betreft wet- en regelgeving, milieu en arbo
 • Specialistisch adviesbezoek naar uw behoefte: door een specialistisch adviseur, denk aan nieuwbouw, emissies, machine veiligheid, milieuprestaties van producten etc.

Full servicepakket € 4.950 / jaar

Een compleet pakket waarbij bedrijven, ook met meerdere vestigingen, meelopen in de kop en onderdeel zijn van een waardevol netwerk in de sector. Ze krijgen daarnaast jaarlijks gratis de MIDAS-licentie op maat en een Ruimtelijke Ordening-monitoring.  

U krijgt met dit pakket:

 • Bovenstaande diensten
 • MIDAS-licentie: deelnemers krijgen gratis de MIDAS-licentie  en toegang tot een maatwerk SAM MIDAS-omgeving
 • Compliance audit: jaarlijks, 1 inrichting
 • RO-monitoring: deelnemers krijgen voor 1 locatie een standaard RO-monitoring. Voor meerdere locaties of een pakketuitbreiding maken we een prijsafspraak.

Disclaimer RO-monitoring
Onze adviseurs voeren het monitoren/bewaken van ruimtelijke ontwikkelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uit. Toch blijft de mogelijkheid bestaan dat bepaalde informatie, publicaties of ruimtelijke ontwikkelingen onopgemerkt blijven. Dit kan onder andere komen door:

 • Afhankelijkheid van derde partijen, zoals publicerende instanties. Zo’n instantie kan bijvoorbeeld publiceren dat er een vergunning is verleend, maar daarbij geen locatiegegevens opgeven. De publicatie is dan moeilijk op te sporen.
 • (Technische) storingen bij het raadplegen van websites, e-mailnotificaties, enzovoort.

Deelname met gebruik van het full service pakket biedt daarom geen volledige garantie dat alle relevante ontwikkelingen worden opgemerkt. Stichting Adviescentrum Metaal aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die mogelijk voortvloeit uit het missen van relevante ontwikkelingen. Wordt u deelnemer van Stichting Adviescentrum Metaal? Dan verklaart u op de hoogte te zijn van deze disclaimer.

Uw mening telt

Welk pakket u ook kiest, wij vragen één keer per jaar uw mening: we sturen een enquête gericht op duurzame, innovatieve en concurrerende maakindustrie voor onze kennisontwikkeling. Met deze informatie kunnen wij de sector beter vertegenwoordigen.

Deelnemerschap aanpassen

Uw deelname aan de stichting loopt per kalenderjaar, van 1 januari tot en met 31 december, en wordt steeds automatisch met één jaar verlengd. Wenst u uw pakket aan te passen? Dat kan jaarlijks. Geeft u dan vóór 1 november per e-mail uw aanpassing door via info@metaaladvies.nl.

Algemene voorwaarden
We hanteren de voorwaarden van De Nieuwe Regeling (DNR) 2011 (English version: The New Rules 2011). Indien we vóór 1 november van het kalenderjaar geen schriftelijke wijziging of opzegging hebben ontvangen, per brief of per email info@metaaladvies.nl, dan wordt het deelnemerschap automatisch met één jaar verlengd. Verder kunnen de prijzen van de deelnemerspakketten jaarlijks worden geïndexeerd. 


Advies nodig?

Ook gebruik maken van het advies en de expertises van de Stichting Adviescentrum Metaal? Word lid!

Enkele voordelen van het lidmaatschap:

 • advies van deskundige adviseurs
 • interessante workshops en thema-avonden
 • begeleiding
Contact
Bezoekadres:
Kelvinbaan 40
3439 MT Nieuwegein

Postadres:
Postbus 1461
3430 BL Nieuwegein

030-6930055
info@metaaladvies.nl