Trouwe deelnemer Nijborg Staalbouw

01-06-2019

De stichting is er voor en door metaalondernemers in Nederland. Een van onze trouwste deelnemers is Nijborg Staalbouw B.V. in Renswoude. Nijborg verzorgt naast staalconstructies, trappen en hekwerken ook diverse speciale metaalwerken aan particulieren, kleinschalige klusbedrijven, diverse aannemersbedrijven uit de regio en ook aan internationaal opererende bouwconcerns. In de afgelopen 25 jaar dat Stichting Adviescentrum Metaal actief is, hebben we regelmatig contact met deze ondernemer. We vroegen Dirk Verbeek, directeur-eigenaar, naar de samenwerking met de stichting.

Lees verder

Trouwe deelnemer Nijborg Staalbouw

Waarom is Nijborg Staalbouw destijds deelnemer van de stichting geworden?

"We zijn destijds aangesloten om wat meer kennis te verkrijgen over veiligheid en milieu en dergelijken. Daarnaast zijn de mensen bij jullie specifiek gericht op de staalbouw en metaal. Ik vind het nog steeds belangrijk om de zaak goed voor elkaar te hebben en daar voor heb je een partij als Stichting Adviescentrum Metaal voor nodig die verstand van zaken heeft".

Wat is de relatie met de stichting precies?

“De samenwerking is goed en vooral de persoonlijke en nuchtere kijk op verschillende zaken van adviseur Erik Schepers waarderen wij zeer. Mede daardoor is de relatie nog steeds goed in al die jaren."

Van welke diensten van de stichting maakt u gebruik?

"We maken van verschillende services en adviezen van de stichting gebruik, vooral zaken die gaan over risico’s en veiligheid. We maken gebruik van de jaarlijkse adviesbezoeken en onderhouden contact als we vragen hebben.

Over welke onderwerpen heeft u recentelijk contact gehad?

"We spreken mekaar over verschillende onderwerpen die mijn onderneming aangaan. De laatste jaren hebben we vooral vragen gehad omtrent veiligheid en milieu. Deze items waren voor ons bedrijf actueel en door de gesprekken met jullie mensen hebben we een aantal zaken kunnen aanpassen en verbeteren."

Advies nodig?

Ook gebruik maken van het advies en de expertises van de Stichting Adviescentrum Metaal? Word lid!

Enkele voordelen van het lidmaatschap:

  • advies van deskundige adviseurs
  • interessante workshops en thema-avonden
  • begeleiding
Contact
Bezoekadres:
Kelvinbaan 40
3439 MT Nieuwegein

Postadres:
Postbus 1461
3430 BL Nieuwegein

030-6930055
info@metaaladvies.nl