Typhoon

Typhoon Roertechniek is specialist in meng- en roertechnieken en heeft een uitgekiend programma voor de meest uiteenlopende toepassingen. De organisatie heeft vestigingen in Nederland en Belgiƫ. Voor het juist dimensioneren van het roerwerk beschikt Typhoon over een ruime roertechnische kennis die vertaald wordt in een procesgarantie aan haar relaties.

Lees verder

Typhoon

Certificering ISO 9001

Typhoon Roertechniek is specialist in meng- en roertechniek en heeft een uitgekiend programma voor de meest uiteenlopende toepassingen. De organisatie heeft vestigingen in Nederland en BelgiĆ«. Voor het juist dimensioneren van het roerwerk beschikt Typhoon over een ruime roertechnische kennis die vertaald wordt in een procesgarantie aan haar relaties. 

Peter Ordelmans, directeur Sales en Marketing, is ingenomen met het behalen van het certificaat. "Wat vanzelfsprekend lijkt, wordt nu geborgd en aangetoond. Daar hebben ook onze relaties veel baat bij. Allereerst wordt de hoge kwaliteit van onze producten hiermee een zekerheid voor de klant. Verder worden kosten bespaard. Zo hoeven we, dankzij deze ISO-normering, ook voor toepassingen in een explosieveilige omgeving slechts eenmalig een typekeuring te doen, in plaats van het inschakelen van externe deskundigheid bij iedere individuele installatie."